Дана 19.05.2019 године у нашој школи је одржано Општинско такмичење у пружању Прве помоћи у организацији Црвеног Крста Звездара. На такмичењу је учествовало 9 екипа омладине и подмлатка.

Такмичарску екипу наше школе чинили су:  Андријевић Лука  ЛII-1, Ристић  Александра МС I-4, Алидини Дина МС I-6 , Гавриловић Јована МС I-6 и Лукач Анђела СТ I-1 у пратњи наставника Ђуричић Маје, Радуловић Весне, Поповић Јоване и Антић Радмиле.

Скуп судија је био у 8:45 часова у холу Медицинске школе, а ментори су се окупили нешто касније са екипама. Судијама су подељене листе са радним задацима и сви су распоређени на своје полигоне.

Такмичење је у 10 часова званично отворио представник Црвеног крста Звездара- Александар Златић Арсеновић.

Ученици су имали прилику да на пет радних полигона покажу своја знања, умеће, креативност и енергичност. Такмичење је завршено у 13:45 часова , а проглашење победника је било у 14:45 часова.

Екипа наше школе је освојила 2. место и сребрне медаље.

Још једном похваљујемо такмичарску екипу наше школе која је добила похвале за умеће, организованост и креативност од стране више представника Црвеног крста.

Захваљујемо се  Црвеном Крсту Звездара на одличној организацији такмичења,  лепом дружењу и надамо се и убудуће одличној сарадњи са нашом школом.

Наставници:

Ђуричић Маја, Радуловић Весна, Поповић Јована и Антић Радмила